Politica de confidentialitate

Număr Registrul General: 0012405

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum:  aplicatia de gestiune a newsletterului prezentat in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de SC Cozumel SRL sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.  

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale SC Cozumel SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

Optarea pentru abonarea la newsletterul  www.perfectlevel.ro implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC Cozumel SRL.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual www.perfectlevel.ro, informarea despre produsele si promotiile Perfectlevel sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de www.perfectlevel.ro, realizarea de rapoarte statistice.  

SC Cozumel SRL. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de SC Cozumel SRL cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

SC Cozumel SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter SC Cozumel SRL  poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

 Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;
  • prin trimiterea unui email la adresa info@inzoso.ro  prin care solicita in mod expres dezabonarea.

 In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa  info@perfectlevel.ro  prin care furnizeaza datele modificate.

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
(in cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Cozumel SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: marketing, reclama si publicitate, primirea ofertelor comerciale, a informatiilor privind produsele, cataloage gratuite, cadouri de la SC Cozumel SRL  si partenerii sai contractuali.
Sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date doar in cazul vanzarii/facturarii, emiterii garantiei, expedierii documentelor si a materialelor informative. Refuzul Dvs. determina imposibilitatea realizarii celor de mai sus. Inregistrarea si furnizarea acestor date reprezinta acordul Dvs. privind prelucrarea datelor. In cazul in care primiti materiale comerciale pe care nu le doriti, va anuntam ca: Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul ulterior de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul S.C.  Cozumel S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


*Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. In conformitate cu legea citata mai sus, S.C.  Cozumel S.R.L.  informeaza ca: In orice moment clientul poate avea acces la propriile date  pentru a le actualiza, modifica sau a fi scos din baza de date, scriind la adresa

S.C.  Cozumel S.R.L.   

  J 05/1783/2004      

CUI: RO 16813867 

Sediul Social: Oradea, Str. Dr. Louis Pasteur 38, ap 31,         

Jud. Bihor, Romania  


Toate datele Dvs. personale sunt prelucrate conform Legii 677/2001.