Dreptul de a fi uitat

Utilizați această opțiune dacă doriți să eliminați datele dvs. personale și alte date din magazinul nostru. Va rugam sa considerati ca acest proces va sterge contul Dvs., deci nu veti mai putea accesa sau sa-l folositi dinnou..

Adresa Dvs. de e-mail

How does this work?

Veți primi un e-mail cu un link, care după ce faceți clic va șterge toate datele pe care le stocăm pentru dvs. Dacă ceva nu poate fi șters, va fi anonimat. Link-ul va fi activ pentru 2 ore.